Så stylar du lockarna i sommar

saltvattenspray herr

Så stylar du lockarna i sommar 2022

Har du svårt att veta hur du ska styla håret för att få till lockarna? Att få till de perfekta lockarna för män är inte enkelt, men med tipsen nedan får du de bästa förutsättningarna för att styla den perfekta frisyren i sommar.

Grunda med ett bra schampo

En bra hudvårdsrutin börjar alltid med ett bra schampo. För att få bort alla produktrester som sitter kvar i håret från tidigare styling är det viktigt att massera och tvätta igenom håret med schampo två gånger. Det bästa schampot för män gör de också enklare att få till en bra styling med ett rent hår och hårbotten. Avsluta sedan hårtvätten med kallt vatten. Kallt vatten gör så att dina hårstrån skyddas genom att hårsäckarna stängs och skapar ett glansigt resultat.

Beach waves

För att få till de perfekta beach lockarna och skapa en avslappnad känsla är ett saltvattenspray det perfekta redskapet. Börja med att handdukstorka håret, för att sedan spraya saltvattenspray jämnt över hela håret med ett avstånd på ca 10-15 cm. För att uppnå mer volym på lockarna kan man avsluta med att föna håret. För de allra flesta behövs även en hel del fukt appliceras för att håret ska må bra och se mer lent ut, då kan vår populära och väldoftande hårolja med fördel appliceras i håret. Oljan vårdar och behandlar och passar alla hårtyper, applicera 1-2 droppar olja i handflatan, gnugga och smörj i hår och hårbotten.

Använd rätt stylingprodukter för ditt hår

Att använda rätt hårprodukter är viktigt, men det är också viktigt att tänka på att inte använda för mycket av produkten. Att börja med lite produkt för att sedan arbeta in mer vid behov skapar ett bättre resultat. För den som eftersträvar en naturlig look men samtidigt vill ha resultat som håller hela dagen fungerar en pomada perfekt för att få till en struktur i håret. En hårpomada med light hold fungerar för mannen med längre eller tunnare hår och en pomada med strong hold fungerar för mannen som vill styla maximalt. För att hålla lockarna på plats så applicerar du pomadan i handen, gnuggar händerna för att sprida pomadan och till sist applicera med händer genom håret och styla enligt önskemål.

För mannen med tjockare hår är ett hårvax en bra stylingprodukt för att skapa volym och struktur. Ett hårvax är enkel produkt att använda genom att applicera vaxet i handen, gnugga händerna för att sprida vaxet, för att sedan applicera med händer genom håret och styla enligt önskemål. Det bästa hårvaxet för tjockt hår har en lagom styrka och ger ett matt resultat vilket vårt vax gör. Ett annat plus är att våra produkter är 100% organiska, beställ hem dina favoriter med fri frakt redan idag!