original hair oil bazgir veljkovic

HÅRVÅRD

Friskt hår börjar med välvårdad hårbotten

HÅRVÅRD FÖR MÄN

Upptäck exklusiva hårvårdsprodukter hos Bazgir & Veljković som ger volym och fantastisk resultat vid styling. Vår hårvårdsserie består av hårvax, hårolja, hårpomade samt andra hårstylingsprodukter. Våra produkter kommer i stilrena förpackningar. Beställ dina produkter redan idag.

UPPTÄCK VÅRA PRODUKTER

FAQ

Bästa hårvaxet för kort hår är ett hårvax som är hård och ger struktur till frisyren. När man är kortklippt så kan det behövas volym och struktur för frisyren och därmed behövs det ett hårvax som är lätt att applicera och styla med.

Bästa hårvaxet för medellångt hår är ett hårvax som har lagom styrka och ger en naturlig look. Då kan man styla om frisyren flera gånger om och ändå behålla en stabil look genom dagen.

För långt hår är bästa hårvaxet ett vax som är svag och lätt att applicera. En svag och lättare variant av hårvax möjliggör bättre styling för frisyrer med längre hår.

Eftersom man har talg- och svettkörtlar i huvudet så bildas det en trivsam miljö för olika bakterier och svamparter att utvecklas. Dessa bakterier och svamparter i kombination med kemikaliska produkter kan bidra till uttorkning av hud och hår om man inte förebygger eller behandlar det. Det är därmed viktigt att använda 100% organisk hårolja för män för att förebygga samt behandla torr hårbotten. Arganolja, hampolja och macadamiaolja ger en perfekt kombination för att motverka torr hårbotten.

Män har haft olika frisyrer igenom tiderna och till skägg brukar fade frisyr oftast passa bra. Fade frisyr innebär att man klipper sig jättekort på sidorna samt har stegvist längre hår ju högre upp man kommer på huvudet.

Män har haft olika frisyrer igenom tiderna och till skägg brukar fade frisyr oftast passa bra. Fade frisyr innebär att man klipper sig jättekort på sidorna samt har stegvist längre hår ju högre upp man kommer på huvudet. En bra hårschampo bör innehålla naturliga oljor som tex arganolja och vara parabenfritt samt silikonfritt. Bästa håroljan för män är en olja som innehar en blandning av endast ekologiska oljor.