HUDVÅRD

Say hello to the glow. Anpassad hudvårdsrutin för optimala resultat.

 

 

HudVÅRDSPRODUKTER FÖR MÄN

Bazgir & Veljković’s lyxiga hudvårdsprodukter erbjuder konsistens, uppmjukning, näring och skön glow för huden. Alla hudprodukter innehåller 100% organiska substanser och ger god effekt upp till flera timmar. Produkterna kommer i elegant design och är väl paketerade för bästa upplevelsen.

UPPTÄCK VÅRA PRODUKTER

face-cream-night-50ml_2

Ansiktskräm för Män

Shop Now
body 3 scaled

Hudkräm för Män

Shop Now

FAQ

Orsaken till fet hy eller oljig hy är oftast hormonellt och har en ärftlig påverkan. Även användning av dåliga hudvårdsprodukter kan ibland bidra till oljig eller fet hud. Kolla alltid på ingredienser innan du väljer hudkräm eller ansiktskräm för män. Bra hudkrämer för män har oftast organiska ingredienser i sig som tex, arganolja, hampolja eller jojobaolja etc.

Åldern är den främsta anledningen till varför rynkor uppstår. Med tiden blir huden tunnare och förlorar därmed sin elasticitet som i sin tur bidrar till att rynkor uppstår. Även genetik och ärftlighet kan bidra till när i livet rynkor blir synligare. Pannan och halsen är de främsta delarna på kroppen där rynkor syns mest, medan området kring ögon och mun har en mindre synlighet. Oftast brukar män få tunnare hud kring trettio års åldern och därmed uppstår de första rynkorna.

Träning och rörelse sätter igång blodcirkulationen som i sin tur stoppar föråldrade av cellerna i huden. Med mer muskler blir huden mer spänt och håller sin fasta form som i sin tur minskar rynkor. Även en bra hudkräm för män minskar förutsättningarna för att rynkor bildas. Med organisk hudkräm för män kan man förse huden med nödvändiga vitaminer från naturliga ingredienser som stimulerar, förebygger samt ger huden sin dagliga energi.

Det enklaste svaret är två gånger om dagen, på morgonen samt på kvällen ska man använda ansiktskräm för män. Men i rutinen ingår också att rengöra ansiktet innan man applicerar ansiktskrämen för att ta bort all smuts och döda hudceller från ansiktet. När huden känns torrt och slitet är det rätt läge att börja använda hudkräm för män.