skaggolja shampo condi argan jpg

SKÄGGVÅRD

Upplev uppfriskande skäggprodukter

Exklusiva skäggvårdsprodukter

 

Bazgir & Veljković’s lyxiga produkter erbjuder konsistens, uppmjukning, näring och en oemotståndlig doft till skägget och huden under. Alla skäggprodukter är 100% organiska och vårdar skägget på absolut bästa sätt. Produkterna kommer i elegant design och är väl paketerade för bästa upplevelsen. Njut av vår utbud.

UPPTÄCK VÅRA PRODUKTER

FAQ

Det finns olika anledningar till varför man får mjäll i skägget. Orsakerna kan vara allt ifrån väder, genetik, ålder, allergier etc. I vissa fall kan man få bort mjäll från skägget genom att ändra livsstil eller miljö och i andra fall måste man behandla det med bland annat produkter som tex skäggolja eller skäggkräm. Bästa skäggoljan är gjort utav endast ekologiska oljor.

Genetik spelar en stor roll när det kommer till skäggväxt. Ärftlighet avgör hur mycket skägg du får samt när i livet du får fulländad skägg. Man kan dock stimulera skäggväxt som förbättrar utväxten genom att t.ex. träna regelbundet äta bra samt ha god sömn. Även ricinolja har visat stimulera skäggväxt och finns i vår 100% organiska skäggolja.

Bästa skäggoljan bör innehålla 100% organiska ingredienser för att ge den bästa och skonsammaste resultatet. En kombination av olika naturliga oljor som innehar diverse substanser och vitaminer ger en utomordentlig vård för skägget och huden under.

Bäst att använda för att uppnå en viss skäggstil är skäggvax och en skäggkam. Börja med att skrapa ut en bit från skäggvaxet med baksidan av din nagel och lägg på handflatan, gnugga sedan händerna innan du smörjer in den i skägget. Styla skägget enligt önskemål och använd en skäggkam för bäst resultat.