fbpx
BazgirVeljkovic | Varumärket
27
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-27,qode-quick-links-1.0,vcwb,vcwb-ver-1.4-lite,ehf-template-bridge,ehf-stylesheet-bridge,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1470,elementor-page elementor-page-27
 

Varumärket

Vår historia

Lev med en obegränsad attityd, förvänta dig felfri standard och se till att din karisma alltid ger ett positivt intryck.

 

B&V är ett herrvårdskoncept för dem som vill kräva topp kvalité i samband med modern tillverkningsprocess. Vi använder den livfulla kombinationen av skandinavisk design med en internationell livsstil och sinnesstämning för att skapa ett varumärke som drivs av passion för herrvård. Det är viktigt för oss att ge en upplevelse av lyx och ändå hålla lagom prisnivå för den vardagliga mannen.

Vad vi står för

Vi tror på noggrant valda ingredienser och handgjort toppkvalité.

Vi tror på att tillförse marknaden ett fullt utbud av skönhetsprodukter till den moderna mannen för honom att kunna leva upp till en stil som utstrålar ett positiv intryck.

 

Vi tror på att må bra, se bra ut samt dofta gott genom användning av produkter som är vårdande och utsökta.

 

Bazgir & Veljkovic – Secure your first impression.

EnglishSwedish